Du er her:

Medlemsmøde om revision af Bygningsreglementet (BR)

Den 24. maj 2016 blev første medlemsmøde om den kommende revision af bygningsreglementet (BR) holdt. De forberedende øvelser til revisionsarbejdet er dermed sat i gang. På medlemsmødet blev der nedsat en baggrundsgruppe der pt. rummer repræsentanter fra Osteoporoseforeningen, DBS, DHF og Høreforeningen.

Baggrundsgruppen vil bl.a. gå i dybden med tilgængelighed til hoteller for at se om DH kan komme med fælles ønsker til at forbedre BR. DHF har udarbejdet en huskeliste med særligt fokus på kørestolsbrugere. Listen kan danne baggrund for en videreudvikling, så den også dækker flere aspekter af tilgængelighed for personer med handicap.

I baggrundsgruppen og i DH er der et ønske om at modtage input fra flere medlemsorganisationer, så et bredt perspektiv afdækkes i arbejdet med tilgængelighed i BR. Dette gælder bl.a. i forhold til psykisk og kognitiv tilgængelighed.

Tilmelding til næste møde

Den 14. september kl. 13.00 – 15.00 holdes næste medlemsmøde i gruppen omkring revision af BR. 

Medlemsorganisationer, der endnu ikke er repræsenteret i gruppen, men som ønsker at præge arbejdet omkring BR, herunder tilgængelighed til hoteller, er meget velkomne til at tilmelde sig eller blot tage kontakt. Dette kan ske per mail til Tony Bech, [email protected] eller tlf. 61148352.

 

Praktisk information:

Sted:

Handicaporganisationernes Hus

Tidspunkt:

14. september 2016 kl. 13.00 - 15.00