Du er her:

Danske Handicaporganisationer søger politisk konsulent

Vil du være med til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked for mennesker med handicap? Har du en samfundsvidenskabelig uddannelse, analytiske evner og politisk tæft? Så er du måske vores nye politiske konsulent til beskæftigelsesområdet.

Danske Handicaporganisationer (DH) arbejder politisk for at skabe et mere inkluderende samfund. Her spiller beskæftigelse en central rolle. Det gør det også for regeringen, hvor et af de sociale mål netop går på at øge beskæftigelsen for mennesker med handicap. Som politisk konsulent vil du spille en nøglerolle i både politikudviklingen og interessevaretagelsen på området. 

Dine arbejdsopgaver

  • Udvikle politiske forslag, der kan bidrage til at skabe tilknytning til arbejdsmarkedet for flere mennesker med handicap.
  • Forberede og deltage i møder med politikere, medlemsorganisationer og andre samarbejdspartnere sammen med DH's ledelse. 
  • Følge og udvikle DH's reaktion på aktuelle politiske sager på beskæftigelsesområdet.
  • Tænke kommunikation som en naturlig del af politisk interessevaretagelse i samspil med vores kommunikationsafdeling.

Vi lægger desuden vægt på

  • At du er en faglig dygtig politisk konsulent. Har du erfaring med beskæftigelsesområdet fra et ministerie, en kommune eller en interesseorganisation, er det en fordel, men det er ikke en betingelse. 
  • At du er initiativrig, struktureret og tager ansvar. 
  • At du er en holdspiller.

Om stillingen

Du vil indgå som en del af Afdelingen for Politik og Udvikling, der består af 10 engagerede medarbejdere. Dit primære ansvarsområde vil være beskæftigelsesområdet, men vi arbejder på tværs i sekretariatet, når der er større sager eller i øvrigt behov for det.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt på baggrund af DH’s husaftale – for en erfaren kandidat vil ansættelsen kunne ske som chefkonsulent. For yderligere oplysninger kontakt direktør Lars Midtiby på tlf.: 22 20 08 01 eller [email protected]. Ansøgningen sendes med CV og eksamenspapirer til sekretær Karin Friis Trebbien på mail [email protected] senest d. 14. august kl. 12.  

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Danske Handicaporganisationer er en paraplyorganisation for 33 medlemsorganisationer, der har over 330.000 medlemmer. Vores sekretariat består af 33 engagerede medarbejdere. Vi brænder for det, vi arbejder med, og har en flad struktur, hvor der er kort fra idé til handling. Danske Handicaporganisationer bor i Handicaporganisationernes Hus, der fik prisen ”Årets Byggeri 2013” og ligger tæt ved stationen i Høje Taastrup.