Du er her:

Kommunikationskonsulent til presse og sociale medier i Danske Handicaporganisationer (DH)

Forholdene for mennesker med handicap er for sjældent på avisforsiden, i aftennyhederne eller på de virale hitlister. Det skal ændres.

Vi tror på, at mere synlighed er afgørende for at skabe politiske forandringer. Danske Handicaporganisationer (DH) er derfor i gang med at styrke sin kommunikation. Vi arbejder på at blive mere synlige og sætte egne dagsordener i offentligheden.

Vi udvider vores kommunikationsafdeling og søger derfor en kommunikationskonsulent, der særligt skal arbejde med den udadvendte kommunikation i pressen og på sociale medier.

Opgaverne vil være:

  • Kontakte pressen med historier
  • Finde cases til medierne og forberede dem til interviews
  • Udvikle presseplaner og idéer til, hvordan komplekse sager kan få medie- og dermed politisk opmærksomhed
  • Producere opslag, grafikker og små kampagner til sociale medier.
  • Skrive udkast til debatindlæg og kronikker
  • Forberede vores formand på interviews og tv-debatter
  • Bidrage til vores interne kommunikation på handicap.dk og ugentlige nyhedsbrev målrettet vores 33 medlemsorganisationer og 98 lokale DH-afdelinger.

Formålet med vores kommunikation er at påvirke dansk handicappolitik. Derfor kommer du som kommunikationsmedarbejder til at arbejde tæt sammen med vores politiske konsulenter i den politiske afdeling. Du bliver en del af et lille kommunikationshold, der vil bestå af en kommunikationschef, en anden kommunikationskonsulent og dig. Vi arbejder tæt sammen, udvikler idéer i fællesskab og afgør hver morgen, hvilke sager, vi skal prioritere.

Din profil:

Du har erfaring fra et nyhedsmedie, alternativt en organisation eller myndighed, hvor du har stået for pressekontakt og kommunikation. Du er uddannet journalist eller har relevant kommunikationsfaglig uddannelse.

Vores kommunikation hænger nøje sammen med vores politiske strategi og mål. Derfor forventer vi, at du har stor viden om politik og samfundsforhold.

Din rolle bliver meget udfarende, og hver dag skal pressen kontaktes med historier, kommentarer mm. Hvis din store passion er diskursanalyser og langsigtede framingplaner, vil DH’s kommunikationsafdeling formentlig ikke være stedet for dig.

Ansøgningen:

Forklar på en side, hvad du kan og vil i jobbet. Nævn gerne konkrete idéer og tanker om, hvordan vi konkret får flere forsider, tv-indslag og virale hits om handicapforhold.

Ansøgningen sendes med CV og eksamenspapirer til sekretær Karin Friis Trebbien på [email protected]

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Jens Anton Tingstrøm Klinken på 30430247 eller [email protected]

Ansøgningsfrist: 22. september klokken 09.00. Vi afholder samtaler i uge 39 og forventer tiltrædelse 1. november.

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Danske Handicaporganisationer er en paraplyorganisation for 33 organisationer, der har 330.000 medlemmer. Vores sekretariat består af 33 engagerede medarbejdere. Vi brænder for det, vi arbejder med og har en flad struktur, hvor der er kort fra idé til handling. Danske Handicaporganisationer bor i Handicaporganisationernes Hus, der fik prisen ”Årets Byggeri 2013” og ligger tæt ved stationen i Høje Taastrup.