Du er her:

Facadeprincip og dagslys

Dagslys i kontorerne 

Alle kontorer har facade direkte til himmelbuen. Kombineret med det store højt placerede glasareal med høj lystransmittans, trænger dagslyset dybt ind i rummene og rammer de vandrette bordflader. Dette betyder, at vi har minimeret behovet for kunstigt lys væsentligt, også når der skærmes for direkte solindfald. Persiennerne vil reflektere sollyset op i loftet, og dermed oplyser rummet uden at blænde. De lodrette lameller tager strejf sol på de øst/vest orienterede facader samt vintersolen.

 

Facadeudtryk 

Facaden består udvendigt af et solafskærmningssystem af fastmonterede lodrette lameller, og vandrette automatiserede persienner, der kan styres individuelt. De faste lameller er i fuld etagehøjde, og udført i metal i en let gylden tone, der skaber et varmt lysindfald i kontorerne.

Lamellerne giver huset et dynamisk udtryk idet farvernuance, vinkel på lamellerne og lysindfald ændrer sig i takt med bevægelse forbi eller omkring bygningen.

Der er endvidere muligt at bearbejde facadeudtrykket yderligere og skabe mere struktur, udtryk og udsmykning i facadeudtrykket ved at arbejde med skift i lamellernes farver, struktur, vinkling og perforering i varierende rundt om huset i samspil med verdenshjørnerne eller for eksempel indbygget lys i lamellerne.

undefined

EN DYNAMISK FACADE.

Bygningens kurvede form og de farvede lameller vil ændre sig når man bevæger sig i forhold til den. Facaden skifter farve og karakterer.

undefinedundefined