Du er her:

Mail til folketingskandidater

Her er forslag til, hvad I kan skrive, når I inviterer jeres lokale folketingskandidater med til dialogmøde. I skal selv indsætte de rigtige oplysninger i <de trekantede parenteser>.

 

Emnefelt: Invitation til dialogmøde om handicap <tid og by>

Kære <indsæt navn>

Danske Handicaporganisationer (DH) arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et liv som alle andre. Mennesker med handicap skal kunne deltage, bidrage og være en del af fællesskabet. Vi repræsenterer mennesker med alle typer handicap. Synlige og usynlige – fra hjerneskade og gigt til udviklingshæmning og sindslidelse.

Op til folketingsvalget vil vi gerne i dialog med kandidater til Folketinget for at fortælle om, hvordan mennesker med handicap kan deltage, bidrage og leve et liv som alle andre.

Derfor vil jeg gerne invitere dig til dialogmøde i DH <afdeling>:

Sted: <adresse. F.eks. Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup>

Tid: <tidsrum. F.eks. kl. 19.00-21.00>

Deltagerne på mødet vil være DH <afdeling>s bestyrelse og derudover har vi inviteret <øvrige inviterede kandidater f.eks. Hans Andersen (V)>.

<eller>

Til mødet har vi inviteret medlemmer af handicaporganisationerne i <afdeling> kommune samt <øvrigt inviterede kandidater>. <Lokalpressen> bliver også inviteret til mødet. 

Mødets program består af en dialog med udgangspunkt i, at mennesker med handicap og pårørende fortæller deres personlige historier, giver gode og dårlige eksempler og deler deres ideer og håb til fremtiden. Der vil både undervejs og efterfølgende være mulighed for at dele dine personlige og politiske tanker på området. 

Jeg håber, at du har tid og lyst til at deltage og vil gerne have svar senest <dato> til <e-mailadresse eller telefonnummer>. <Evt.: Jeg tillader mig at følge telefonisk op på invitationen en af de kommende dage>. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

 

Med venlig hilsen

<Navn>

<Titel f.eks. Formand for DH Esbjerg>

<Kontaktoplysninger; telefonnummer og/eller mail>