Du er her:

Mail til medlemsorganisationer

Her er forslag til, hvad I kan skrive, når I inviterer jeres lokale medlemsorganisationer med til dialogmøde. I skal selv indsætte de rigtige oplysninger i <de trekantede parenteser>.

 

Emnefelt: Invitation til dialogmøde med folketingskandidater <tid og by>

Kære medlemsorganisationer

Danske Handicaporganisationer (DH) arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et liv som alle andre. Mennesker med handicap skal kunne deltage, bidrage og være en del af fællesskabet. Vi repræsenterer mennesker med alle typer handicap. Synlige og usynlige – fra hjerneskade og gigt til udviklingshæmning og sindslidelse.

Op til folketingsvalget vil vi gerne i dialog med kandidater til Folketinget for at fortælle om, hvordan mennesker med handicap kan deltage, bidrage og leve et liv som alle andre.  Vi ønsker at synliggøre handicapområdet, så flere medlemmer af det nyvalgte Folketing har forståelse og sympati for området, uanset hvad de kommer til at beskæftige sig med.

Derfor inviterer vi en række folketingskandidater til dialogmøde med mennesker med handicap og pårørende. Vi vil gerne invitere jeres bestyrelse og medlemmer med til mødet. 

Sted: <adresse. F.eks. Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup>

Tid: <tidsrum. F.eks. kl. 19.00-21.00>

Til mødet har vi inviteret medlemmer af handicaporganisationerne i <afdeling> kommune samt <inviterede kandidater>. <Lokalpressen> bliver også inviteret til mødet. 

Mødets program består af en dialog med udgangspunkt i, at mennesker med handicap og pårørende fortæller deres personlige historier, giver gode og dårlige eksempler og deler deres ideer og håb til fremtiden. Der vil både undervejs og efterfølgende være mulighed for at folketingskandidaterne kan dele deres personlige og politiske tanker på området, men de bliver ikke stilles til regnskab i forhold til konkrete politiske forslag.

Jeg håber, at I vil hjælpe til med at få handicaporganisationerne til at fremstå som konstruktive samarbejdspartnere på mødet og hjælpe ved at invitere jeres medlemmer. Nederst i denne mail er et udkast til invitation.

Jeg vil gerne have svar senest <dato> til <e-mailadresse eller telefonnummer>. 

Med venlig hilsen

<Navn>

<Titel f.eks. Formand for DH Esbjerg>

<Kontaktoplysninger; telefonnummer og/eller mail>

 

Udkast til invitation:

Dialogmøde om handicap

Har du et handicap eller er du pårørende til et menneske med handicap?

Har du ideer eller håb for fremtiden, som du gerne vil dele med en politiker?

Så er du velkommen til dialogmøde med en række lokale folketingskandidater.

Sted: <adresse. F.eks. Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup>

Tid: <tidsrum. F.eks. kl. 19.00-21.00>

Tilmelding:  senest <dato> til <e-mailadresse eller telefonnummer>.