Du er her:

3. december går det løs med den internationale handicapdag

27. november 2017

I DH sætter vi stort ind for at markere den internationale handicapdag søndag d. 3. december. Og vi håber, at I vil være med til at hjælpe og markere dagen.

3. december er FN’s Internationale handicapdag, og den markeres verden over.

Det er en god dag at sætte fokus på lige muligheder – også for mennesker med handicap. Den har ikke fået så meget opmærksomhed i Danmark, men det prøver vi at gøre noget ved i år.

Vi vil derfor have så mange som muligt til på søndag at markere, at det er handicapdagen – og især på de sociale medier. Derfor allierer vi os med flere af vores gode venner af huset, samarbejdspartnere og interessenter, så de også markerer dagen i deres sociale netværk.

I dagene op til og på selve dagen vil vi på vores sociale medier dele grafikker (statistik/tal), billeder og videoer med budskaber omkring mennesker med handicap. Disse forskellige opdateringer er I selvfølgelig meget velkomne til at dele på jeres sociale profiler.

På dagen vil vi benytte os af #handicapdag, når vi deler ting på de sociale medier. Så her en opfordring til også at benytte det.

Derudover arbejder vi på at få nogle historier i medierne i dagene før eller på dagen, så vi også får noget journalistisk bevågenhed på handicapområdet i forbindelse med dagen.

Men vi håber meget, at I vil være med til at være aktive på de sociale medier med egne initiativer og DH’s initiativer, så alle i hele landet ikke er i tvivl om, at første søndag i advent også var international handicapdag.

Vi starter allerede mandag med at varme op til dagen, hvor vi præsenterer logoet.