Du er her:

Nyhedsarkiv

Sundhedstjek: En del af det nære sundhedsvæsen

22. november 2016

DH har offentliggjort et udspil, som er sendt til Udvalget om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Budskabet er, at det nære sundhedsvæsen bør indeholde et landsdækkende tilbud om sundhedstjek til borgere med psykiske og kognitive handicap.

Tilgængelighed til det nære sundhedsvæsen

11. november 2016

DH har i dag sendt et udspil om tilgængelighed til Udvalget om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. DH håber, at regering, kommuner og regioner vil være med på, at fremtidens nære sundhedsvæsen skal være fuldt tilgængeligt for mennesker med handicap. Altinget bringer i dag et indlæg fra Thorkild Olesen med dette budskab.

Frikommuneforsøg med alvorlige forringelser

10. november 2016

Flere kommuner vil tvinge mennesker med handicap ud af egen bolig og slække på tilgængelighedskrav ved byggeri.

DH-politik er med i satspuljeaftale om beskæftigelse

9. november 2016

De politiske partier skal have ros for at have lyttet til flere forslag fra handicaporganisationerne. Fokus er på at hjælp mennesker, der har været længe på kontanthjælp.

Handicaporganisationer roser bredt forlig om servicelov

4. november 2016

Alle partier på nær Enhedslisten er enige om en revision af serviceloven. Forslag om forringelser for mennesker med handicap er taget af bordet.

Giv mere plads til patienters viden i Medicinrådet

3. november 2016

Det nye Medicinråd skal fra 1. januar 2017 vurdere og godkende medicin til brug på hospitalerne. De faglige metoder, rådet skal arbejde ud fra, har netop været i høring. DH følger Medicinrådets tilblivelse tæt med det formål, at patienter med kronisk sygdom og handicap skal stilles bedst muligt.