Du er her:

Nyhedsarkiv

Færre unge med større psykiske handicap uddanner sig

30. november 2017

Ny VIVE rapport viser, at danskere med handicap uddanner sig mindre og er sjældnere i beskæftigelse. Selv oplever de, at de har en ringere livskvalitet end deres medborgere uden handicap.

3. december går det løs med den internationale handicapdag

27. november 2017

I DH sætter vi stort ind for at markere den internationale handicapdag søndag d. 3. december. Og vi håber, at I vil være med til at hjælpe og markere dagen.

Borgere under værgemål: næste stop er folketingsvalget

23. november 2017

Godt 2000 borgere under værgemål stemte tirsdag til kommunal-og regionsvalget. Næste skridt er at få lov til at stemme til folketingsvalg.

Oplys aldrig dine personlige koder eller login-oplysninger over telefonen

16. november 2017

Hvis du bliver ringet op af en person, der præsenterer sig som Mads, Michael eller Martin, og udgiver sig for at være medarbejder i SKAT, er det højst sandsynligt fup.

DH godt repræsenteret i Det Centrale Handicapråd

16. november 2017

Danske Handicaporganisationers formand Thorkild Olesen er genvalgt til Det Centrale Handicapråd. Af rådets 16 medlemmer kommer de 5 fra DH.

God dag for mennesker med handicap

10. november 2017

Stor satspuljeaftale for år 2018-2021 på socialområdet er fredag blevet indgået mellem Regeringen og de øvrige satspuljepartier.

Fitness skal være for alle: Tre projekter nytænker fitnesscentre

9. november 2017

Det kan være svært at være fysisk aktiv, hvis man har et bevægelseshandicap. Det skal kampagnen ’Fitness for alle’ lave om på. Nu er tre projekter valgt, som skal nytænke det traditionelle fitnesscenter. Målet er lige muligheder for sved på panden, øget velvære og mulighed for at deltage i de lokale fællesskaber.

Brug satspuljemidler på inkluderende byggeri!

2. november 2017

Vi har brug for mere viden om inkluderende byggeri. Statens Bygningsforskningsinstitut har den viden, men er i fare for at lukke og slukke med udgangen af 2017, hvis de ikke får forlænget deres bevilling.