Du er her:

Nyhedsarkiv

DH roser S-melding om ny handicapreform

11. april 2019

Socialdemokratiet vil gennemføre en reform på handicapområdet. Den skal sikre mere specialisering gennem specialeplanlægning.

IMR rapport: Gør demokratiet tilgængeligt

11. april 2019

Partiernes hjemmesider og vælgermøder er utilgængelige for mange mennesker med handicap. Det dokumenterer ny rapport og giver flere anbefalinger til, hvordan det kan ændres.

Debatindlæg: Pengene slår ikke til i Sundhedsreformen

6. april 2019

DH og en række sundhedsorganisationer kritiserer, at pengene i sundhedsreformen ikke rækker til det stigende antal ældre og mennesker med handicap i fremtiden.

Den lange vej til ungdomsuddannelsen

4. april 2019

Britt på 33 har et handicap, der betyder, at hun hverken har folkeskolens afgangseksamen eller en ungdomsuddannelse. Efter otte år på den samme arbejdsplads, føler hun sig nu rustet til at tage en ungdomsuddannelse som salgsassistent, men det er ikke bare lige til.

Ny analyse: Unge med handicap mangler ungdomsuddannelse

4. april 2019

Mange unge med handicap gennemfører aldrig en ungdomsuddannelse som gymnasium eller erhvervsskole.

Organisationer går sammen om at udvikle videnscenter om handicap

2. april 2019

Danske Handicaporganisationer, Parasport Danmark og Handicapidrættens Videnscenter vil samarbejde om at styrke opsamling og formidling af viden på handicapområdet. Det er nødvendigt, fordi flere og flere opgaver udlægges til kommuner, som ikke har den specialiserede viden, der er brug for.