Du er her:

Danske Handicaporganisationer søger to nye medarbejdere

7. februar 2017

To nye medarbejdere søges til henholdsvis DH´s nationale og internationale afdeling. De to stillinger er begge med tiltrædelse 1.april 2017.

Politisk konsulent til DH´s nationale afdeling
Vil du gøre en forskel for nogen af landets mest udsatte borgere? Har du en samfundsvidenskabelig uddannelse, analytiske evner og politisk tæft? Så er du måske vores nye politiske konsulent til socialområdet. 

I stillingen vil du indgå som en del af Afdelingen for Politik og Udvikling. Dit primære ansvarsområde vil være socialområdet, men vi arbejder på tværs i sekretariatet, når der er større sager eller i øvrigt behov for det. Stillingen er et barselsvikariat fra 1.april 2017 til 1.februar 2018. 
Læs stillingsopslaget om stillingen som politisk konsulent i Danske Handicaporganisationers nationale afdeling her

Rådgiver og programkoordinator til DH´s internationale afdeling
Vil du være med til at skabe positive forandringer for personer med handicap i udviklingslande? Så er du måske vores nye rådgiver og programkoordinator.

I stillingen som rådgiver og programkoordinator i Afdeling for Internationalt Samarbejde vil du dels være ansvarlig for at rådgive DH's medlemsorganisationer, som søger Handicappuljen, dels være ansvarlig for samarbejde med DH's søsterorganisationer i udvalgte lande gennem DH's rammeaftale. 
Læs mere om stillingen som rådgiver og programkoordinator i Danske Handicaporganisationers internationale afdeling her