Du er her:

Et Danmark for alle

12. maj 2015

Danske Handicaporganisationer ønsker et Danmark for alle, hvor mennesker med handicap kan leve selvstændigt og deltage i samfundet på lige fod med andre. Derfor har formand for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen sendt DHs politikudspil "Et Danmark for alle" til hver enkelt medlem af Folketinget.

DH stiller skarpt på forventningerne til det nye Folketing efter det kommende folketingsvalg.

"Vi tror, at det kan betale sig at investere i mennesker. Det vil fx være til gavn for alle at få flere mennesker med handicap i uddannelse eller beskæftigelse. Det er det, vi arbejder for og det, som vi gerne vil i dialog om. Derfor har jeg henvendt mig direkte til hver enkelt folketingsmedlem med inspiration til at tænke handicappolitikken ind i det fremtidige arbejde", siger Thorkild Olesen.

 

Thorkild Olesen har sendt DH's politikpapir "Et Danmark for alle", som giver konkrete bud på hvordan man kan skabe et Danmark, som er for alle.

"Vi har samlet visionen for et Danmark for alle. Det indeholder to hovedforslag: En ny ambitiøs plan for at skabe et inkluderende samfund og et generelt forbud mod diskrimination af mennesker med handicap. Med det budskab ønsker vi god valgkamp og ser frem til samarbejdet med det nye Folketing", siger Thorkild Olesen.

 

Læs politikpapiret på DH's hjemmeside: "Et Danmark for alle"

Læs også Thorkild Olesens indlæg på Altinget.dk: DH: Her er vores ønsker til en ny regering