Du er her:

Friluftsrådet søger din hjælp

19. marts 2015

Danmarks friluftsfaciliteter skal være kreative og anderledes. Det mener Friluftsrådet, som afholder friluftskonference i slutningen af maj. Her kan du blandt andet bidrage med dine ideer inden for friluft- og naturområdet. Der er tilmeldingsfrist 15. april.

Synes du bådhytten og bålpladsen i den danske natur godt kunne trænge til en opfriskning eller blive mere tilgængeligt? Så er Friluftsrådets konference ”Nyskabende faciliteter til friluftsliv – Fra mikroinstallation til multifunktionelle friluftsfaciliteter” noget for dig.

Arrangementet afholdes 29. maj 2015 i Vejle. Sammen med Videnscenter for Friluftsliv og Naturformidling sætter Friluftrådet fokus på, hvordan faciliteter i naturen og friluftsliv kan nytænkes og være mere kreativt. Det gælder eksempelvis shelters, bålhytter osv.

Oplæg og feedback

Konferencen er hovedsagligt målrettet deltagere, som vil præsentere deres projekter. Det er muligt at deltage uden et projekt, men oplægsholdere prioriteres.

Der er ingen krav til størrelsen af projektet. Store som små er velkomne så længe det er nyskabende og kreativt, forklarer Friluftsrådet på deres hjemmeside.

Læs mere om kravene og programmet her (link til friluftsraadet.dk).

På selve dagen fremviser du dit projekt, men der er også gode muligheder for at få kommentarer og feedback fra fagfolk, eksperter og fonde. Samtidigt kan du få en masse inspiration fra andre friluftsprojekter.

Der kan tilmeldes to deltagere per projekt. Prisen for deltagelse er 200 kr. per person. Det er ikke muligt for Danske Handicaporganisationer at dække de økonomisk omkostninger ved deltagelse. Der er tilmeldingsfrist 15. april 2015.