Du er her:

Handicapidrættens Videnscenter indgår samarbejdsaftale med DH

19. marts 2015

Formand for Handicapidrættens Videnscenter, Jens Boe Nielsen (tv) og formand for de Danske Handicaporganisationer, Thorkild Olesen, underskriver samarbejdsaftalen mellem Handicapidrættens Videnscenter og DH.

For at styrke udviklingen af viden og praksis inden for bl.a. beskæftigelse, inklusion og tilgængelighed, har DH indgået aftale med Handicapidrættens Videnscenter om at styrke samarbejdet mellem Videnscentret og DHs medlemsorganisationer. 

Aftalen medfører, at Handicapidrættens Videnscenter fysisk flytter adresse fra Roskilde til Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup. Den fysiske flytning vil styrke muligheden for samarbejde og vil desuden give DHs medlemsorganisationer bedre adgang til Videnscentrets specialbibliotek, der er nordens største på sit felt.

Centerleder i Handicapidrættens Videnscenter siger om aftalen:

”Samarbejdet med Danske Handicaporganisationer (DH) vil betyde, at Videnscentret kan nå en større kreds af brugere, og at vores viden og erfaringer vil blive bragt i spil i sammenhænge, hvor vi ellers har svært ved at trænge igennem. Samarbejdet vil ikke begrænse Videnscentrets selvstændighed eller afskære de historiske rødder til Dansk Handicap Idræts-Forbund. Men det vil betyde, at vi får tilført ekstra muskler på fx beskæftigelses-, social- og undervisningsområdet, som jo er centrale indsatsområder for både DH og Handicapidrættens Videnscenter. Når Videnscentret til sommer flytter ind som lejer i DH-Huset, bliver det lettere for parterne at samarbejde om de ting, vi er enige om, uden at vi dermed begrænser organisationernes ret til at gøre de ting, vi selv finder rigtige.”

Handicapidrættens Videnscenters nye adresse bliver fra 1. august 2015 Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.