Du er her:

Nu er der åbent for ansøgninger til tilgængelighedspuljen i 2016

30. maj 2016

Trafik- og Byggestyrelsen har åbnet for ansøgninger til dette års tilgængelighedspulje. Der kan søges om tilskud til projekter, der forbedrer tilgængeligheden i offentlige byggerier for personer med handicap.

Mange eksisterende offentlige bygninger kan være svære at komme ind i eller navigere rundt i for personer med handicap. Det ønsker Trafik- og Byggestyrelsen at forbedre, og derfor skal der i 2016 uddeles i alt 8 mio. kr. til projekter, der giver personer med handicap en bedre adgang til offentlige bygninger.

Niveaufri adgang til bygningen, handicapparkeringspladser, handicaptoiletter, teleslynger og en forbedret skiltning og information om bygningen er alle eksempler på nogle af de tiltag, som der kan søges om tilskud til.

Puljen kan søges af alle kommunale, regionale, statslige og andre offentlige institutioner, hvis eksisterende byggeri er åbent for offentligheden og yder service til befolkningen. Projekter til forbedring af sundheds- og undervisningsbygninger vil i 2016 blive prioriteret frem for projekter i andre bygningskategorier.

Hvis du vil vide mere om tilgængelighedspuljen, ansøgningsprocedure og udvælgelseskriterier, så klik her.

jh@handicap.dk