Du er her:

Skriv blogindlæg og vær med til at støtte op om totalforbud mod tvang i psykiatrien

9. marts 2016

29. marts starter FN´s Handicapkomite sin 15. eksaminationsrunde i Handicapkonventionen. Website samler opbakning til komiteens ny linje henimod et totalforbud mod tvang i psykiatrien. Vær med og skriv et blogindlæg til handicapkomiteen.

Den 15. eksaminationsrunde afholdes i dagene fra den 29. marts - 21. april 2016. Og denne gang er det lande som Chile, Litauen, Serbien m.fl., der skal til eksamen i Handicapkonventionen. 

Totalforbud mod tvang i psykiatrien

I den anledning kører Websitet, Campaign to Support CRPD Absolute Prohibition of Forced Treatment and Involuntary Commitment en kampagne på nettet, med fokus på anvendelsen af tvang i psykiatrien. Sitets mål er at genere støtte til handicapkomiteens ny linje, henimod et totalforbud mod tvang i psykiatrien. 

Et totalforbud mod tvang i psykiatrien er et stort issue for Danske Handicaporganisationer og vi støtter meget gerne dette udmærkede tiltag.

`Call to aktion´ blog indlæg

Sitet står for koordineringen af alle blogindlæg, som vil blive sendt afsted til FN Komiteen på åbningsdagen for den 15. eksaminationsrunde. 

Kontakt Tina Minkowitz tminkowitz@earthlink.net for yderligere information eller for hjælp til blogindlæg

Læs mere om kampagnen for et totalforbud mod tvang i psykiatrien her

kkgs@handicap.dk