Du er her:

Thorkild Olesen valgt til formand for DH

25. april 2015

Efter godt et halvt år som konstitueret formand blev Thorkild Olesen formelt valgt til posten ved DH’s repræsentantskabsmøde i weekenden. Sif Holst fra Dansk Fibromyalgi-Forening blev valgt til næstformand

Der var ikke opstillet modkandidater, og derfor var det ikke en overraskelse, men alligevel en glad og stolt formand, som efter mødet udtaler:

”Det er med stor stolthed og glæde, at jeg modtager dette valg. Jeg er glad for anerkendelsen og glæder mig til at føre DH ind i en ny periode, hvor der mere end nogensinde er behov for en handicapbevægelse, der står sammen. Vores medlemmer føler sig presset og oplever, at hverdagen især ude i kommunerne er præget af kassetænkning frem for investering i mennesker. Den udvikling skal vi vende. Vi skal have sat handicappolitikken tilbage på den landspolitiske dagsorden, og det ser jeg frem til at stå i spidsen for”, siger Thorkild Olesen.

Ud over formandsposten var der også valg til næstformandspost og forretningsudvalget. Det nye forretningsudvalg består af:

Thorkild Olesen, Formand

Sif Holst, Næstformand

Janus Tarp, PTU - Livet efter ulykken

Heidi Thamestrup, Landsforeningen Autisme

Knud Kristensen, Landsforeningen Sind

Lone Nørager Kristensen, Dansk Epilepsiforening

Jan Jakobsen, Muskelsvindfonden