Du er her:

DH søger kommunikationskonsulent til presse og sociale medier (barselsvikariat)

Danske Handicaporganisationer (DH) søger en kommunikationskonsulent til et barselsvikariat i januar og februar 2019.

Du skal primært stå for vores udadvendte kommunikation i pressen og på sociale medier: Udvikle og sælge pressehistorier, finde cases, lave indhold til sociale medier, håndtere pressehenvendelser og skrive debatindlæg.

DH arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et liv som alle andre. Vores kommunikation skal være med til at skabe politiske forandringer, der gør det mål muligt. Handicapområdet fylder ikke meget i medierne. Det kræver, at vi selv er udfarende og udvikler nyhedshistorier og kampagner, der sætter politisk dagsorden.

Vi vil kendes som en konstruktiv organisation, der bidrager med viden og løsningsforslag i den politiske debat. 

Din profil

Din baggrund er som journalist eller som kommunikationsmedarbejder i en politisk styret organisation. Nyuddannede med erfaring fra studietiden er også relevante. Du kan både være specialist indenfor det klassiske pressearbejde eller det nymodens stads på sociale medier. Men du skal have flair for begge dele.

Det er en fordel, hvis du kender til handicapområdet, men det er ikke et krav.

Du bliver en del af en lille kommunikationsafdeling på tre personer. Vi arbejder tæt sammen med vores politiske konsulenter og organisationskonsulenter, der mødes hver morgen klokken 9 og planlægger dagens kommunikationsindsats.

DH's sekretariat består af ambitiøse medarbejdere, der vil gøre en forskel og samtidig sætter pris på et godt arbejdsmiljø og godt kollegaskab. Vi arbejder i verdens mest tilgængelige kontorhus lige ved Høje-Taastrup station og er 35 medarbejdere i alt i sekretariatet.

Vi holder samtaler og ansætter løbende.

Send derfor hurtigst muligt et CV ledsaget af et par linjers motivation til kommunikationschef Jens Anton Tingstrøm Klinken på jatk@handicap.dk. Spørgsmål kan stilles på 30 43 02 47.

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Om DH

DH er talerør for handicaporganisationerne og repræsenterer alle typer af handicap. DH er paraplyorganisation for 34 medlemsorganisationer med cirka 340.000 medlemmer.

Læs mere om DH på www.handicap.dk