Du er her:

Politisk konsulent (socialområdet)

Livskvalitet er individuelt. Der er forskel på interesser og på, hvad der giver en god hverdag og et godt liv. Vil du arbejde for, at mennesker med handicap får høj livskvalitet og inddrages i de løsninger, der skal sikre et selvstændigt liv for den enkelte?

I DH søger vi en socialpolitisk konsulent, der kan være med til at sikre en god socialpolitik for mennesker med handicap. Som politisk konsulent får du en nøglerolle i det daglige arbejde med DH's interessevaretagelse på socialområdet og i at udarbejde og realisere politiske strategier på området.

DH har blandt andet udarbejdet forslag til en ny socialpolitik, som skal fremmes i de kommende år.

DH vil kendes som en konstruktiv samarbejdspartner, der søger den gode politiske dialog. Vi bidrager med viden om handicap og nye løsningsforslag.

Dine arbejdsopgaver

  • Udvikle og videreudvikle politiske forslag, der kan gøre en positiv forskel i hverdagen for mennesker med handicap på socialområdet
  • Forberede og deltage i møder med politikere, medlemsorganisationer og andre samarbejdspartnere sammen med DH's ledelse
  • Følge og udvikle DH's reaktion på aktuelle politiske sager på socialområdet
  • Tænke kommunikation som en naturlig del af politisk interessevaretagelse i samspil med vores kommunikationsafdeling
  • Følge den faktuelle udvikling, for eksempel udviklingen i klager, kommunernes økonomi på området og ventetider i sagsbehandlingen
  • Udvikle politiske strategier for at fremme vores handicappolitik - både nationalt og gennem vores 97 lokalafdelinger.

Din profil
Du har forståelse for politik og politisk interessevaretagelse, for eksempel fra en interesseorganisation, centraladministrationen eller noget tredje. Erfaring fra socialområdet er en fordel, men ikke en forudsætning. Du har analytisk tæft, og brug af data og dokumentation er naturligt for dig. Du har overblik, er initiativrig og tager ansvar. Vi lægger vægt på, at du har de personlige kompetencer til indgå i et konstruktivt samarbejde med vores medlemsorganisationer.

Arbejdspladsen
Du vil indgå som en del af Politik og Analyse, der består af seks engagerede medarbejdere. Dit ansvarsområde vil være socialområdet, men vi arbejder også på tværs i sekretariatet, når der er større sager eller i øvrigt behov for det.

DH's sekretariat består af ambitiøse medarbejdere, der vil gøre en forskel og skabe konkrete resultater for mennesker med handicap. Samtidig sætter vi pris på et behageligt arbejdsmiljø og godt kollegaskab.

Vi arbejder i verdens mest tilgængelige kontorhus lige ved Høje-Taastrup Station og er 35 medarbejdere i alt i sekretariatet.

Ansøgning
Ansøgningen sendes med CV og eksamenspapirer via job@handicap.dk senest 5. juni 2019 klokken 9. Samtalerne finder sted 17 og 18. juni. Tiltrædelse pr. 1. august eller hurtigst muligt derefter.

For yderligere oplysninger kontakt politisk chef Anita Vium Jørgensen på 2913 0374 avj@handicap.dk. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion, handicap eller etnisk baggrund.