Søg
Praktikant

DH søger praktikant til det politiske arbejde

Har du lyst at prøve kræfter med arbejdet som politisk konsulent på socialområdet og skubbe på for, at mennesker med handicap får den hjælp, de har behov for? Så søg vores praktikantstilling for foråret 2024.

Thorkild og Pernille Rosenkrantz-Theil står på skolegangen og smiler.

DH-formand Thorkild Olesen og socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil i dialog.

Vi søger en praktikant til vores politiske afdeling til foråret 2024.

Du vil indgå i DH’s politiske arbejde med fokus på at påvirke de politiske processer inden for socialområdet, så mennesker med fysiske, psykiske, kognitive eller kommunikative handicap får den hjælp, de har behov for.

Her vil du blandt andet skulle arbejde med at finde nye løsninger og være med i alle faser af interessevaretagelsen: Fra identifikation af problemer, formulering af løsninger med vores medlemsorganisationer til arbejdet med at fremme forslagene blandt interessenter og politikere.

Dine opgaver

Du bliver tilknyttet arbejdet med at afdække udfordringer med den eksisterende lovgivning på socialområdet og samtidig indgå i idéudviklingen om, hvad der grundlæggende skal til for at gøre den sociale hjælp til mennesker med handicap bedre.

Stillingen

Praktikken er ulønnet, men der vil være en månedlig erkendtlighed på 3.000 kr. samt betalt frokostordning. Du skal kunne få merit fra din uddannelse for praktikforløbet.

Praktikken er på 30 timer om ugen. Vi er fleksible med hensyn til dit studie, opgaver og eksamen undervejs.

Vi arbejder efter princippet om ansvar og fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen og stiller i den forbindelse telefon og computer til rådighed til brug for evt. hjemmearbejde.

Der tilknyttes en kontaktperson til praktikken, der har ansvar for den faglige tilrettelæggelse og trivsel i praktikken i samarbejde med praktikanten.

For spørgsmål til stillingen i Politik & Analyse kontakt chefkonsulent Linda Kilskou Bendix på lkb@handicap.dk eller tlf. 92 82 04 97.

Ansøgning

Vi forventer at holde samtaler den 10. og 11. oktober. Forventet opstart senest den 1. februar eller efter aftale.

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Hvis det lyder interessant, så søg stillingen og send ansøgning inkl. eksamensbevis og CV senest torsdag den 4. oktober kl. 9 via linket herunder:

Søg stillingen her

Kontakt

Linda Bendix i Handicaporganisationernes Hus

Linda Kilskou Bendix

Chefkonsulent på socialområdet
92 82 04 97